Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tilaisuudet

Kaikki tilaisuudet Ravintola Lämmöstä

Toteutamme kaiken kokoisia ja näköisiä yritys- ja yksityistilaisuuksia paikasta riippumatta.

Kaikille:

Panimovierailut Stadin Panimolla

Suvilahdesta on aikanaan tuotettu iloa kaupunkilaisille energian muodossa ja nyt Suvilahdessa valmistetaan käsityöläisoluita kaikkien iloksi. Tervetuloa tutustumaan käsityöläisoluisiin ja oluen panemiseen, panimokierrokselle.

Varaa oma tutustumiskierros Stadin Panimon sivuilta.

Lämmössä on vaihtuva Stadin Panimon oluiden valikoima. Valikoima muuttuu Panimon uutuuksien ja suositusten mukaisesti, jotka sitten noudetaan tuoreeltaan ja kuljetetaan kantamalla tai kärryllä Lämpöön. Kyseessä on siis todellisesta lähijuomasta ja kuljetuksen hiili "jalanjäljen" voi nähdä vain talvella, lumessa.

Yrityksille:

Toteutamme menestyksekkäästi viikoittain useita yritystilaisuuksia Suvilahdessa sekä muualla pääkaupunkiseudulla. Tilaisuudesta riippumatta tahtotilamme on aina ylittää odotukset ja jättää kaikille osallistujille lämmin muisto tilaisuudesta. Oli kyseessä kokoustarjoilut tai vuosijuhla, toteutuksemme on aina ammattitaitoinen sekä tilaisuuteen sopiva.

Monet yritysasiakkaamme ovat antaneet kaikkien tilaisuuksien hoitamisen vastuullemme, jolloin tilaisuuksien suunnittelu ja toteutus on kustannustehokasta.

Yksityisille:

Lämmössä ja on vietetty mm. syntymäpäiviä, kastejuhlia, valmistujaisia, nimijuhlia, luokkakokouksia, läksiäisiä, muistotilaisuuksia, perhejuhlia, vihitty hääpari sekä saunailtojen etkoja ja jatkoja…

Juhlien järjestäminen Lämmössä on helpoin tapa järjestää juhlat. Tilaisuuden koosta ja luonteesta riippuen Lämpö on varattavissa yksityistilaisuudeksi tai voimme rajata ravintolasalista osan käyttöönne.

Hyvät juhlat syntyvät ammattitaitoisen henkilöstömme kädenjälkenä. 

Suvilahdessa meillä onkin ylivoimainen osaaminen eri tiloissa pidettävistä juhlista. Voimme tehdä juhlasi suunnittelusta loppusiivoukseen tai olla vaikka vain astianvuokraaja, pääasia että juhlat toteutuvat.

Suvilahden parhaat juhlatilat:

Ravintola Lämpö

Buffet tarjoilut alkamassa

RedBull Music Academy 2012

Itsenäisyyspäivän yritystilaisuus